FAQ

De vanligaste frågorna hos oss på Åreskutans Paintballpark

Hur många bör man vara för att spela paintball på Åreskutans Paintballpark?

För att få ut maximalt av paintball så bör ni vara minst 8 pers (vilket också är vår minimidebitering för att starta upp ett spel).

Finns det någon åldersgräns på Åreskutans Paintballpark?

Ja, man kan spela paintball hos oss från 12 år, men mellan 12-18 år gäller särskilda förhållningsregler. Läs mer om gällande åldersregler här.

Vilka kläder bör man ha för att spela paintball på Åreskutans Paintballpark?

Ta med oömma kläder att ha under overallerna samt rejäla skor (det är en skogsbana ni kommer att spela på med rötter, grenar etc som ligger på marken).

Gör det ont att spela paintball på Åreskutans Paintballpark?

”Smärta är en högre form av njutning” och om du blir träffad av en kula så blir det lätt ett blåmärke… Lyckas du däremot med bedriften att inte bli träffad, kommer det inte att göra ont 🙂

Var byter man om på Åreskutans Paintballpark?

Ombyte sker i fräscha lokaler vid Explore Åres kontor, på Regnbågen 1. Här går också bra att lämna värdesaker under er aktivitet.

Går paintball på Åreskutans Paintballpark att kombinera med andra aktiviteter?

Ja, det går fint att kombinera paintball hos oss med andra aktiviteter och upplevelser. Förslag på aktiviteter är bastuflotte, badtunna, bumperball, archery tag, mountain cart och övernattning på vildmarksläger. För mer förslag på kombinationer, se utbud hos våra kollegor på Explore Åre.